Víkendové turnaje Neregistrované Ligy mládeže mladší a starší žáci 4.-5.5.2013

06.05.2013 17:00

Víkendových turnajů se za oba dny zúčastnilo v obou kategoriích 120 hráčů a přes 80 rodičů, sourozenců a dalších návštěvníků. Snědlo se 260 porcí párků v rohlíku, vypilo 30 PET lahví minerálek, spotřebovalo nezměrné množství energie a vybouchlo neskutečné množství emocí… Turnaje byly nezvykle náročné pro pořadatele, a maminky u výdeje stravy si také přišly na své.

Za celý oddíl BBeček, bych velice rád poděkoval všem ochotným lidem, kteří  nám ochotně vyšli vstříc a přišli fyzicky pomoci s přípravou, vlastní realizací i následným úklidem. Dále děkujeme OBCI, TJ SOKOL a ZŠ za podporu našeho oddílu. A v neposlední řadě děkujeme hasičům za zapůjčení párkovače, který turnajům dodal říz.

                     Za BB Aleš Hubr, trenér.

PS: Poslední kolo NLM ve florbale se uskuteční 8. a  9.června v NJ na zimním stadionu. Srdečně tímto zveme všechny, kteří by se rádi s námi tohoto finále zúčastnili. Prozatím jsou před posledním kolem starší žáci na prvním místě a mladší žáci na místě druhém. Oba naše týmy mají velkou šanci tuto soutěž vyhrát. Takže pokud nás chcete podpořit a být u toho, klepačky, foukačky, trumpety a bubny s sebou. Na zimáku to pořádně rozjedeme.